onsdag, maj 09, 2007

25:e maj Club Feber, Trollywood.
26:e maj V-Dala, Uppsala.
1:a juni Klubb Corozon, Östersund.
13: juli Arvikafestivalen, Arvika.

Sist hade vi det rätt gött i Trollhättan. Vi spelade på ett ungdomshus med flipper och efter soundcheck skrev jag versen till Håll ihop (som jag vill minnas det). Efter spelningen drack vi öl på något ställe och gick till en rockklubb där se spelade amerikansk indierock, till Hanbergs stora glädje. Kvällen avslutades med Total Eclipse Of the Heart. Eller så ville vi att den skulle avslutas så.

Uppsala går inte att sammanfatta i ett minne - jag bodde där i massa år innan jag flyttade till Göteborg. Det var där jag träffade Anna på nytt. Det var där jag träffade Nygård för första gången. Vi var på någon slags initieringsrit på Kalmars och fann varandra genom Bear Quartet och socialism (som tjugoåriga manliga humaniststudenter från norrland förväntas göra). Nygård är vår klockspelskille. Jag har ofta försökt att göra honom till min mentor, men han skakar bara av sig det.

Anledningen till det har jag skrivit om förut: hur jag såg Laakso växa från ax till limpa. Från Genomfarten, Ungdomens hus via Kalmars till Debaser och Emmaboda. Det var så stort jag trodde att något kunde bli. Jag var väldigt avundsjuk och det är jag väl fortfarande. Men inte bara på dem, som tur är. Omväxling förnöjer, som vi säger i Vapnet.

5 kommentarer:

PO sa...

Laakso är ett skit-band från helvetet och deras musik är nästan värre än david & the citizens var

kan du ge en godtagbar förklaring om varför deras musik är bra överhuvudtaget så ska jag gå till bengans imorrn och köpa 16 ex till av Något dåligt nytt har hänt

martin sa...

Om du redan har köpt 16 ex så behöver du inte köpa några till.

Men ändå: Laakso är bra för att Nygård är med!

Handsome Devil sa...

Trollhättan? Club Feber?
För bra för att vara sant...

PO sa...

ah jag tänkte väl att nån skulle skriva sådär

givetvis menar jag 16 ytterligare ex förutom det ex jag köpte av the similou killen när han sprang runt med en kartong som en 9-åring som säljer majblommor efter ni spelat härsvåger-politik alltså
I see

Martin sa...

Vi kommer och kollar, trots att det är på ett sporthak.

Mvh Clubbentz.se