måndag, april 23, 2007

Det där "turné" var väl rätt kul eller hur?

Ber om ursäkt för vår spelning i Helsingborg, den var inte riktigt okej. Men resten var riktigt bra!

Den 26:e maj spelar vi i Uppsala och den första juni i Östersund. Dessutom gör vi debut på Arvika. Vet inte vilken av dagarna det blir dock. Jag var där ner jag var arton. Det var rätt deppigt, som livet kan vara när man är arton. Var kär i en tjej som inte var på festivalen. Inte så konstigt, tjejen var inte Nemitypen precis.

Så det var rätt ovärt för mig att åka dit då, när jag var arton. Men det blir roligare i år, vapnet ska ju spela!

17 kommentarer:

Joni sa...

Fint att det inte ens står på Arvikafestivalens home site att ni ska spela. Men kul ska det bli! Vi spelar på torsdagen. Oh yes!

martin sa...

Men vi har tackat ja alldeles nyss så det är inte så konstigt.

Simon sa...

Fan vad nice, trodde inte jag skulle få se er i sommar.. Gillar det här med att arvika blir mer och mer pop

bonanza kid sa...

"riktigt bra!" kontrasterar så skönt mot mitt "hemma med frossa och halsont" i lördags kväll.
jämfört med tony gustavsson är jag naturligtvis inte bitter.

förresten, just det: varför var det fullt på alla centrala hotell? svar: för att folkpartiet diskuterade lejonborgs avgång här i stan.

Anonym sa...

eurostop var ju ett grymt konferansknullarhotell! med duschfönster i rummen. dög det inte åt liberalerna tro? bonanza, är det alltså du som snäll-jonas? tack isf för käket du serverade och synd att du blev krasslig.

bonanza kid sa...

det kanske inte var tillräckligt mycket ordning och reda där för att passa jan björklund? kan annars tänka mig att han gillar konferenser.

varsågod för käket - det stämmer, det är jag som är snäll-jonas. ni får även gärna minnas mig som snygg-jonas eller skägg-jonas, men helst inte som "fruktat bakis, oduschad och om ett par timmar dessutom snorig-jonas".

Sandra sa...

Skivor på posten, Sahara Hotnights gubbrockar

Skrivet av Fredrik 12 april 2007, klockan 11:48

Kristofer Åström är tillbaka, liksom Laakso. Och The Concretes givetvis. Och Vapnet, vilket jag inte hade en aning om. Har de inget bättre för sig i Östersund än att släppa skivor? Låter fint lamt. Och Jens Lekman sjunger en bit, Jens Lekman är konung. Samt Sahara Hotnights som låter mycket trevligt gubbrockande.
(Yes, jag har alltid gjort det här jobbet för alla gratisskivor).Alltså, här är en positiv kommentar i "pressen" Martin, bli glad! Fortsätt skriv, fortsätt spela live, gör mig glad, gör oss alla glada!

Mesko sa...

Underbart! Jag blev nästan ledsen över att Arvika i år inte hade några riktigt fina akter, men nu är den resan räddad! Tack!

martin sa...

Ha ha, tack Sandra! Nu skäms jag lite, som om jag vore billig. Orkar inte förklara hur jag känner mig, det känns lite konstigt att göra det öht. Men det är ju alltid kul när någon peppar.

Jag ska jobba hårt på att alla ska bli glada nu! Det vore fan på tiden.

martin sa...

Om bilden kommer upp på mig när jag postar så ber jag om ursäkt för den. Jag ser ut som en självgod backpacker som nyss har pratat om hur annorlunda man betraktar tiden i sydamerika mot i Sverige. Ungefär så. En förnumstig jävel.

Olle sa...

Jag började lyssna för några månader sedan och älskar verkligen de flesta av låtarna (särskilt Kalla mig, Ge dom våld och Färjemansleden), så det ska bli jättekul att se Vapnet på Arvika! Tack för att ni sa ja!

Arvid sa...

Se till att dra förbi Hultsfred också så har ni räddat min sommar med! ^_^

PO sa...

förlåt om jag förstörde gbg-spelningen med min kamera-blixt

jag var rätt full men jag skäms litegrann ändå och jag lovar att inte göra om det nästa gång jag ser er

har lagt upp några av bilderna i min fotodagbok

Krueger sa...

Ni är sinnessjukt bra live. Jag är enormt svag för hela orkesterprylen - få andra band har så många olika instrument i symbios, och gör det bra. Har bara sett er live en gång men det ska bli ändring på det!

Anonym sa...

läste precis sydsvenskan http://sydsvenskan.se/nojen/article235927.ece
vilka idioter! bra där vapnet. ge dom våld

Anonym sa...

Hej! Vart ska man vända sig om man vill ha tillstånd att använda några av era bilder på en egen hemsida (skolarbete så ingen kommer besöka den)

martin sa...

Det är bara att använda de bilder du vill.