torsdag, mars 13, 2008

En sak jag har väldigt svårt för är när artister ska vara truliga och sura i intervjuer. Kan förstå om Rolling Stones, till exempel, skulle kunna vara lite less på att göra intervjuer vid det här laget. Men indieband som sitter och leker blasé och klagar över dåliga frågor, det är patetiskt.

Det är ju inte så att journalister campar utanför indieorkestrars hus för att få fem minuter. Ofta är det skivbolagen eller bandens management som tjatar fram intervjuder. Det är inget tvång, tvärtom.

Men när kameran plockas fram, då ska "rockattityden" fram, som de lärt sig från MTV och Okej. Kolla den här: solglasögon och tidning! I och för sig så blir man väl lätt uttråkad av att tackla världspressen varje dag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

En snabb fråga: Hur går det egentligen med er nya hemsida vapnet.se? Den skulle ju komma "snart"....

martin sa...

Satt precis och funderade på det. Blogg är bra på många sätt, men är man flitig på att uppdatera så försvinner ju viss information i äldre inlägg ur synfältet. Spelningar och sånt. Det var inget svar iofs. Jag hoppas att den blir klar snart. Det är lite tjafs med tekniska grejer som inte jag fatar.

Anonym sa...

Haha jag orkade kolla två minuter på intervjun. Orkar inte lyssna på deras band eller vad det var för något han tråkpratade om heller. Tror jag läser en tidning istället.

Anonym sa...

Köpte singeln idag! Ni är för jäkla bra! Keep up the good work! :) //Kalle

Handsome Devil sa...

Fast bäst är ändå Henrik Berggren och Håkan Hellström i programmet Toppen från 98. Undrar om Håkan hade blivit inbjuden till skansen om han haft kvar den attityden.
http://www.youtube.com/watch?v=z7mVt6JG4c8

martin sa...

Den är ju en klassiker! Med tanke på hur charmig Håkan jämt är nuförtiden så tycker man väl mest att det ser lite gulligt ut när han ska vara tuff.