söndag, november 16, 2008Vi spelar några hits. Eller jag tror jag ska börja säga dängor istället. Hörde en intervju med David Sandström i veckan där han konsekvent sa dängor istället för låtar, "jag har skrivit dängor i tio år...". Lät bra. Det var pappa som ringde och tipsade om att slå på radion, "de intervjuar någon musiker som verkar lite vettig". Skönt att det inte var Salem Al Fakir, så jag slapp bli sjutton och irriterad på bristen av bildning och smak hos den äldre generationen. I och för sig har jag inte känt så på ett bra tag. Tror att det var förra sommaren, när jag var hemma, som pappa tittade upp från ÖP och sa "dom kallar kent för indie här, det är dom väl ändå inte?" Nä, precis.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Den här kommentaren kanske inte passade direkt till inlägget. Men ville egentligen bara säga att jag, just precis idag, "hittade" dej. Med det menar jag att jag laddade hem alla dina skivor.
Jag skulle därför kunna skriva förlåt, men förlåt betyder inget om man inte ångrar sig. och jag ångrar mig definitivt inte. Din musik är grym. Hittar inte ord. Du måste verkligen fortsätta med det du håller på med. För även om jag inte är något inbitet fan av dej, så beundrar jag ditt sätt att förmedla känslor.
Typ tack. Made my day. :) Tilde

martin sa...

Tack Tilde, ska inte lägga ner. Du får gärna köpa någon av skivorna också, om du gillade dom. Pengar säger mer än tusen ord...

Johan sa...

Vilken tid går Vapnet på scen? Ser fram emot det hursomhelst!

martin sa...

21.10 står det att vi går på. Innan oss Autistera och efter oss Antilla och sista Nationalteatern.