måndag, november 03, 2008

På vägen hem åkte vi förbi Trosa, vars slogan är "världens ände". Lite roligt, lite deppigt. Östersunds är "livskvalitet ingår".

Här är mitt förslag till Uppsala: "Whats upsala?" Internationellt gångbart, ungdomligt, piggt. Tänker mig en lite flyer med en bild på en glad student som dricker latte framför domkyrkan: Vad vill Du ha ut av Uppsala? Vi får det att hända. "Whats up? Upsala!".


Det var roligt att spela, lite synd om Stef bara. Först fick han öl över sig. Sedan gick tamburinen han köpte efter att ha sett Standing in the shadows of Motown (vilket vi gör) i bitar på scen. Eftersom han läser genusvetenskap så skulle väl han säga att den dekonstruerades.

Spelningen i sig tycker jag var rätt tajt. Bra vilja från oss också. Att vi hade mellanöl i logen var bra eftersom vi spelade rätt sent. Det vi kan göra bättre nästa gång är att spela lite mindre fel. Det publiken kunde gjort bättre var att inte vifta med spexpinnar och kasta öl på Stef ("kasta helst inte öl på oss", som Martin sa).

4 kommentarer:

Anders sa...

Publiken var helt värdelös. Tråktjejer som hängde på staketet och stirrade blint. Ni var dock grymma som vanligt. Fast nästa gång vill jag höra Rådhusgatan.

Vi utanför logen hade också mellanöl. Tyvärr.

Raq. sa...

Ni gjorde min dag idag. Hade tråkig skoldag som vanligt och ser ett plakat för Vård till Alla och att ni ska spela. Gick direkt till pusterviksbiljetter och köpte biljetter så längtar till den 25. Går som på moln. Ni kan inte ta med någon tröja jag kan få köpa när ni ändå spelar? har autografer av er innan men en tröja hade ju varit perfekt!

martin sa...

Ska försöka komma ihåg det. Eller frågan är om det ser fult ut med kommers för egen vinning på ett välgörenhetsgig? Får väl smyga lite med det.

anonym fan sa...

"Up yours Upsala" kom vi fram till när vi försökte minnas slogans.