onsdag, november 26, 2008

Stockholm 7"

Vi släpper Stockholm, sett snett uppifrån som en vinylsingel, den finns att beställa här. B-sidan (känns fantastiskt att kunna använda det bokstavligt) är en nyinspelning av Ge dom våld som vi gjorde i studion. Den låter väldigt live, troligen beroende på att allt utom sången och hackbrädet är inspelat live. Vore roligt om ni köpte den, eller någon annan skiva, om ni tycker att musiken är bra. Döda Fallet var första gången vi spelade in med en producent i studio, vore tråkigt om det blev den sista på grund av pengabrist.

Spelningen igår på Rätt till vårdfestivlen var väldigt rolig. Kände mig peppad på att spela in nya låtar och allt sådant där. Har ett gäng klara, fast det får nog vänta ett tag.

Jättebra arrangerat också, roligt att så många kom dit på en tisdag. Som vanligt borde en del av Stickys personal lära sig hur man beter sig, men det kanske hör till deras "rock-attityd". Vad vet jag.

4 kommentarer:

Raq. sa...

Ni var jätte bra, tack igen. Tycker dock att det är dags för en spelning i Gbg där ni är dom enda som spelar så att man får höra lite fler låtar! Längtar ju.
Tack igen och tack så väldigt mycket för plektrumet, så fort jag kommer att tänka på det blir jag alldeles glad och jag har gått omkring med det och varit väldigt försiktig för att inte tappa det.

Tobias sa...

Vad var det med Sticky's personal?
Glömde tyvärr av spelningen vilket är sjukt synd, helt underbar setup av band som spelade tillsammans, var liksom lite av en skam att missa. Lite roligt när jag kom att tänka på det med autisterna också. Jag och en kompis gick genom slottsskogen kväll i somras, gick och lyssnade på Autisterna på ett kasettband så går Martin förbi oss. Lite småtrevligt, för precis innan så spelades Kalla mig, innan autisternas låt.
Blev en liten instickare sådär, tänkte på det i kopplingen mellan er och autisterna

Trevlig blogg förresten!

martin sa...

Äh, jag tycker alltid att dom är lite dryga på sticky. Inte alla så klart. Men en del av killarna som jobbar där är så sjukt otrevliga. Både mot band och publik.

Martin sa...

Det är väl allmänt känt att personalen och vakterna på sticky inte är mycket att ha? Köpte eran vinyl genom hemsidan. Fantastiskt fin! HÅller med, mer spelningar i Göteborg, och den här gången själva!