måndag, maj 05, 2008

Fler spelningar

Det var en bra turnésväng. Tack alla som kom och var snälla. En del idioter kom också, men så är det ju här i världen. Lyssnade på bootlegen från Sthlm, det lät riktigt bra. Vi är verkligen på en helt annan nivå mot tidigare. Jag är lite förvånad.

Nygård gjorde ett välkommet gästspel i Uppsala och Stockholm. Jag tvingade honom att vandra omkring och minnas vår tid tillsammans i Uppsala innan spelningen på V-dala.

Kolla jag har fått upp spelningarna här i marginalen! Anna visade till slut. Ska nog fixa lite snyggare färger imorgon, ser rätt risigt ut nu.

Blir en handfull spelningar till i sommar, uppdaterar sen.

Bastutraditionen dog snabbt. Jag, Anna och Martin tog ett bad i Örebro, annars uteblev den. Nu handlar det mera om att hinna "landa" innan spelningarna. Vi har åldrats ännu några år med andra ord.


Örebro by night.

28 kommentarer:

Anonym sa...

spelningen i örebro var fantastisk trots en del smartskaft som inte visste vad dom lyssnade på, härligt att ni hämnades på dom i slutet ;) / karin

martin sa...

Ja, det var sjukt jobbiga. Men annars var det roligt!

Linus sa...

Svængen Hæssleholm - Falun - Væxjø ser hærlig ut. Sjælv såg jag er på Pustervik. Tæmligen besviken på setlistan, men annars var det greit. Nya skivan røjer! "Keep up the good work!"

martin sa...

Ja den svängen ser läskig ut faktiskt. Inte så mkt avstånden i sig utan det retliga att åka göra en omväg förbi växjö på hundra mil.

Jaså var det fel på setlist. Undrar vad? Det var ju massa populistiska låtar.

Mattias sa...

Kul att ni gillade bootlegen! :)

Hank The Pank sa...

Martin, vad var det som hände på Debaser Medis egentligen? Enda jag såg var att någon svingade upp något som såg ut som en halsduk/t-shirt på scen och sen kom Byggare Bob x 2 och kasta ut killen. Undrar om mitt "Hej Mamma!" kom med på bootlegen förresten :) Tror jag stod brevid han som spelade in.

David sa...

Hank the pank.
Det här såg jag på debaser medis:

En kille med mustasch står och spexdansar vid scenen, plötsligt börjar han att klä av sig, skorna, strumporna och byxorna ryker. Förvånat noterar jag att han har långkalsonger på sig, på klubb! i maj! men han har inte vett att skämmas, nejdå han tar av sig långkalsongerna och börjar svinga dem och hoppar upp på scenen. Sen kom vakterna och sen var det slut på det roliga.

martin sa...

Långkalsongskillen sätter sig på scenkanten för att ta av sig kalsongerna. Kan väl inte låtar bli att spexa lite när han gör det. När vakten hivar honom så får han väl lite rebellkänsla och hivar kallingarna mot scenen.

Ja, man hör någon skrika "hej mamma", men det bästa är de som buar istället. Bua åt en mamma? Det gör man bara inte.

Paulina sa...

Tack. Tack, tack, tack! Jag kände mig jättedeppig sedan igår och tyckte att det skulle ta några dagar att ordna sig... Men allt är bra med mig nu :D Jag fick en glädje-injektion ikväll. Va bra ni är! Undebar spelning. Kan inte vänta för spelningen i Malmö i sommar!

Det finns ingå fåglar... nej, jag menar inga frågor i min kommentar den här gången så du behöver inte svara - nu vet jag att du läser :)

Keep... making people happy :D

Paulina sa...

(haha "inga" menade jag)

tomas sa...

NY bootleg . Tack för konserten igår !
Lund
Här kommer en till vapnet bootleg i riktigt fin kvalité denna gången. om det är någon konsert ni ska ladda hem så är det denna, jag fick dock inte med första låten "sthlm sett ..." men annars är allt med dessutom spelade dom KALLA MIG ! in en enligt mig nyversion
: http://www.mediafire.com/?ovwbsi9ozdu

Din egna sommar sa...

Det var jag som headbangade. Jag tyckte dock det var mer att dansa med huvudet än headbanging. Men men.

Stockholm sa...

Tack som fan till den som bootlegade spelningen i Stockholm! Förvånansvärt bra kvalitet också. Är det genom mixerbordet?

Stockholm sa...

Nej, det kan det tusan inte vara? (Lyssnar igen nu.) Men det är riktigt fin kvalitet som sagt. Måste vara bra grejer.

anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
HejRegn sa...

Tack tack tack tackar tack tack!
tack.

dkd sa...

Har tyvärr inte lyckats se er live någon gång, på grund av nesliga åldersgränser och alltför långa avstånd.

Om ni skulle få för er att spela på Way Out West i sommar skulle det göra festivalen till den mest ultimata upplevelse man kan tänka sig. Snela snela. Bara för min skull.

Anonym sa...

dkd

Det är ju inte artisterna/banden själva som "anmäler" sig till festivaler...

På tal om det, ni har inte blivit tillfrågade om nån festival ännu? Arvika förra sommaren vart ju jäkligt lyckat! Har för mig att ni blev bokade väldigt sent då av nån anledning...? Börjar bli något nojig att ni varken dyker upp på Arvika eller Way Out West! /David

martin sa...

Nä, det ser illa ut med festivaler. Martin H ska åka bort en sväng i juni och juli så därför går vissa bort. Att vi inte får spela på wow beror nog dock på att vi inte är populära nog. Men visst vore det sjukt kul. Nu har vi gjort rätt många festivaler också, så jag förstår om de inte vill boka oss igen.

Paulina sa...

men vad med den där festivalen i Malmö i Pildammsparken?? ni måste hit! efter de två undebara spelningar på Malmö Debaser och i Lund är det svårt att leva utan Vapnetkonserter...

martin sa...

Jo den där Malmöfesten ska vi på.

Anonym sa...

Fan, vad trist att jag varken kommer att få se er på emmaboda eller hultsfred! Var och när ska ni spela i sommar då om det inte är på festivaler? Är det kört nu för mig som missat er under våren???

martin sa...

De här klubbspelningarna gör vi:
22/7 Halmstad – B&B
23/7 Göteborg – Razzia
24/7 Jönköping – Bongo Bar
25/7 Varberg - Majas vid Havet
26/7 Helsingborg – The Tivoli

Tycker också att det är väldigt trist att det inte hultsfred eller emmaboda blir av.

Paulina sa...

>Jo den där Malmöfesten ska vi på.

YAY!!! :D

synd att ni ska spela i Helsingborg samma dag som jag ska på Krunegårds konsert... men nu ska jag sluta klaga och bara bli glad att jag ska se Vapnet i Malmö igen :)

Anonym sa...

Siesta sweetness! Men segt att ni spelar så tidigt när inget annat hunnit bli kul där... Jag ska dra mig dit i god tid i alla fall.

Anonym sa...

hej

/ från östersund

Linda sa...

Hen hörni, hur går det med bloggandet? Jag saknar inläggen!

Linda sa...

"Hen" är förövrigt en mycket välanvänd synonym till "Men" :)