onsdag, februari 27, 2008

Idag släpper vi Plötsligt händer det inte digitalt. Om en vecka i fysiskt format. När den kommer ut på Pirate Bay får ni leta upp själv. Jag lovar på hedersord att inte göra en vapnetmobil om ni köper singeln.

Den ligger uppe på myspace också, om ni vill lyssna med dålig kvalité.

13 kommentarer:

magnus sa...

Var finns den som download? Jag hittar den ingenstans.

Anonym sa...

Sjukt bra låt!


/Ese

Axel sa...

KEEP UP THE GOOD WORK!

Köpte singeln på klicktrack i natt, det var väl spenderade pengar. Tack! (och så det var kul å va först på keep-frasen, yes!)

Jonathan sa...

Vad roligt att den sista meningen i er Hybris-presentation lyder: "The summer 2006 was their first single, entitled Thoméegränd, from their debut album the big hit." C'est qoui, ca? Babelfish på svenska!

Anonym sa...

Ett kort konstaterande, utan indiebajsnödighet som orsak: B-sidan är bättre än A-sidan! Väldigt bra låt.

martin sa...

Axel: någon var före dig i ett tidigare inlägg, synd.

A-sidan är bättre. Men b-sidan är mer direkt. Du kommer att omvärdera dem tror jag, anonym.

Anonym sa...

Grymma låtar! Ni gör min våroch jag längtar redan till sommarfestivalerna. Ska ni på hultsfred och/eller emmaboda? eller någon annan stans kul?

/Emma

Markus Amalthea Magnuson sa...

Djävligt upplyftande låtar! Jag tycker också b-sidan är bättre än a-sidan men det spelar ingen roll för jag tror hela skivan kommer vara fantastiskt bra.

niklas sa...

köpte singeln idag men har lite problem med texten till b-sidan aldrig där. kan ni inte lägga upp den här på bloggen (texten alltså)? det låter jättebra annars, ser verkligen fram emot skivan. tack på förhand!

karl sa...

singeln är jättebra! introt till plötsligt är typ magiskt och det är generöst att lägga en så b-sida som b-sida. längtar till fullalbumet!

karl sa...

ska ni förresten på några festivaler eller?

martin sa...

Roligt att ni gillar b-sidan, ni fattar väl klassen på resten av albumet då det var den sämsta låten?

Vår sångare ska åka på semester i sommar så vissa festivaler är körda därför. Det är halva sanningen, den andra halvan är att vi inte har fått några förfrågningar vad jag vet. Men det vore roligt att åka ut lite!

Axel sa...

"någon var före dig i ett tidigare inlägg, synd."

Klart, men jag tänkte att det blev en superöverrolig passning till låten. Eftersom det här inlägget handlade om nya singeln.

typ