fredag, augusti 04, 2006

En till spelning bokad: Malmö, KB, 11 augusti.

Vapnetstalkers, eran vecka kommer alltså att se ut så här: på måndagen åker ni till Linköping och ser Martin H spela i en trädgård som Hospitalet, på tisdagen ser ni Vapnet på Majas i Varberg och spelar pingis, på onsdag åker ni till Emmaboda och blippar och bloppar till SMK efter Vapnet, sover dåligt i ett fuktigt tält och ser Sibiria på torsdagkväll. Fredag är ni uppe med tuppen och åker ner till Malmö, äter en överskattad kikärtsbullssmörgås på Falafel no 1 och super in den kontinentala känslan i Sveriges Berlin tills KB öppnar. Lördag tar ni tåget upp till Stockholm och ser oss på Trädgården, smyger in i logen och snor återigen Jespers jacka och min tröja innan ni kräks utanför centralstationen och åker hem.

Idag la Hanberg ljuvlig sång på två nya låtar. En går under arbetsnamnet "slingig" och beskriver gitarrens karaktär i låten. Den andra heter Tjernobyl och skrevs inför den här sommaren, då det var tjugo år sedan katastrofen. Dålig framförhållning har man och tidsoptimist är man, så den kommer nog ut till våren istället.

5 kommentarer:

Anonym sa...

11 augusti är det i Malmö.

/Korr-mattias

Anonym sa...

Vilket datum spelar ni i Stockholm?

Anonym sa...

Er "jag vet hur man väntar" skiva är helskön, tack för den!

Hoppas ni kommer och spelar något mer i småland/skåne, malmö spelningen så jobbar man ju och ledigt får man inte =(
Vill verkligen se er live.

/Jimmie

Anonym sa...

Stämmer det inte att ni ska spela på KAJFESTEN på Tjörn, norr om GBG 26 augusti - det står på deras hemsida (kajfesten.se) men hittar inget här. Förvirring råder...

martin sa...

Jo det stämmer!