torsdag, april 13, 2006

Glad påsk önskar Vapnet


Vi var mer i Lantz i P3 i morse, pratade och spelade Thoméegränd. Det lät riktigt, riktigt bra. Vi bevisade den gamla sanningen om att en bra låt bara är en bra låt om den kan framföras på tvärflöjt och akustisk gitarr.

Kom ihåg att inte äta massa äckliga grejer i påsk, som kött och sill. Ägg har jag inga moraliska invändningar emot, men det är äckligt ändå. Gelatingodis är okej om man låtsas att man inte vet om vad det är i.

16 kommentarer:

Cornelia sa...

Hej!

I somras velade jag lite: Vapnet, inte vapnet, vapnet, inte vapnet.. Nu har jag bestämt mig för vapnet. Thomeegränd lät fantastiskt fint hos Annika idag. Tack.

jocke sa...

bra jobbat hos lantz idag. thoméegränd framförde ni galant, samtidigt som ni lät mediavanare än de flesta. var/är josefin crawfoord lika störig som hon låter? ogillade hennes approach.

Bruce sa...

Ägg är gott!

Gelatingodis ska man INTE äta om man är vegetarian. Nej nej!

Mmmmm... ägg!

Becky* sa...

Bra där! Man ska inte äta sina vänner. Gelatin är riktigt äckligt. Det är röda löss i godiset också. Tacka vet jag choklad!

Glad påsk i sista sekunden! Ses på Popopopadelica.

/Becky som kämpar med "Ge dom våld" på skolgitarren.

martin sa...

Okej, gelatin är äckligt. Men vad jag vet så är det inte gelatin i skumkaniner. Nu är det ändå försent.

Anonym sa...

men kära lilla du, hur många ggr kan man förtränga samma sanning? allt skummigt=gelantin(svin)

/ditt samvete

Heartattack in My Cadillac sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Heartattack in My Cadillac sa...

Äh, nu syntes det ändå så jag får väl lika gärna dra det:

Okej, nu har ni släppt skivan, spelat akustiskt på p3 - vad hindrar dem från att sända bootlegen från emmaboda?
Jag har bara 1 av 2 delar kvar från min egen bandar-bott och thoméegränd kan ju aldrig ha varit mäktigare än vad den är där!

martin sa...

Jag tycker också det! Jag mailade producenten får någon månad sen, men eftersom de inte svarade antar jag att de inte kommer att sända den.

Marcus sa...

Hej Vapnet. Jag skrev en artikel om er på Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Vapnet), och undrar om jag skulle kunna få rätt att använda en bild i den artikeln, exempelvis den ovan, eller en annan om ni/du så önskar. Det spelar inte så stor roll men jag tyckte artikeln skulle vara rolig med en bild. Ser fram emot att lyssna på nya skivan så fort jag får en chans, med vänliga hälsningar Marcus

martin sa...

Marcus: ta den bilden om du vill. Det finns andra på hybrism.com. Men två fel i din text: sjunger gör Martin Hanberg, Abrahamsson skriver låtarna. Kaahremixen är inte med på Jag vet hur man väntar utan på Thoméegränd.

martin sa...

Marcus: ta den bilden om du vill. Det finns andra på hybrism.com. Men två fel i din text: sjunger gör Martin Hanberg, Abrahamsson skriver låtarna. Kaahremixen är inte med på Jag vet hur man väntar utan på Thoméegränd.

Christopher sa...

Tyvärr så missade man visst Lantz i P3 när ni var där, men hade tur i den mardrömslika oturen att märka att ni spelade hos Studio Virtanen. Hemskt program, men ni räddade med Thoméegränd och intervjun.

För övrigt är sill så jävla vidrigt. Argh.

Henrik sa...

Dessutom heter skivbolaget hybris, inte hybrism.

/besserwisser

Anonym sa...

nya frisyrer växer man ifrån.

Anonym sa...

Hej Martín, hörde dig på radion på jobbet och hajade till. Lite annorlunda än morgon-wailen med Robert :). Körde förbi Fasanen för några veckor sedan, det känns som det var evigheter sen.
Glad påsk!
Fasan-Jenny ;)