tisdag, november 01, 2005

Årets spelning

Spelningen på Cosy Den var bra. Så bra att jag gick in på P3 sida och nominerade oss själva till "Guldmicken". De efterfrågade årets "största, bästa eller grymmaste spelning" och jag kunde inte gärna ljuga och nominera någon annan.

T-shirtarna är på gång nu. Trycket är lämnat hos tryckeriet.

6 kommentarer:

david sa...

paxa en åt mig mörn

elin sa...

"målet var vapnet på cosy den i en industrilokal i utby. UTBY! av alla ställen! det är ju inte ens en förort! det var jag, klara och 150 snorfulla 87:or, 88:or och 89:or som drack folle och åbäkade sig. vi började garva åt dem redan på bussen. jag kan inte riktigt förklara varför det hela var så roligt – de var inte alls så annorlunda mot hur vi var för inte alls längesedan. vi kände oss i alla fall tvungna att håna och häckla dem hela kvällen, kanske just för att de så smärtsamt påminde om yngre versioner av oss själva. men jag menar, en myllrande massa av pinsamheter som håller handen; dansar fult och i vägen; ramlar omkring; skriker och grupphånglar, i osmakliga kläder dessutom, kan man inte annat än hysa förakt för.

precis när vapnet drog igång 'kalla mig', äntrade några blattar och raggare lokalen och började mucka och slåss med dem vettskrämda emokidsen. ironiskt, och temat för kvällen torde väl vara just 'ge dom våld'."

Jens sa...

lördagen var mäktig och guldmicken borde vara given.

Jyoti sa...

Hi Vapnet!
Lovely meeting you all and playing with you last Saturday. I really enjoyed your gig, fabulous pop!

I shall be playing you and Sibiria when I next DJ...

:-)

love and kisses,
Jyoti (White Town)

Mattias sa...

Kul att ni var nöjda, det är vi med!
Lite foton finns här:
http://medlem.spray.se/cosyden/vapnetbilder.html
Fler kommer.

H sa...

jag är också jättenöjd med giget på cosy, om ni inte tror mig kan ni ju checka in bilderna och se när jag är påträngande..

love/H