tisdag, oktober 11, 2005

Foto: Linus Persson

Så här kan det se ut när man spelar på Blekingska i Lund. Undrar hur det ser ut i morgon? Då visas vi upp på Debaser i Stockholm, på torsdag på Gump i Göteborg och på fredag på Klubb Diezel i Halmstad.

Snart kommer det nog vapnettröjor! Lite förslag: en housemartinspastisch, några lejon, ett vapen eller jugendkrusiduller. Vad sägs? Jag har fått uppmaningar om att köpa snygga tröjor men det verkar vara så dyrt. Istället blir det fula jävla som man bara kan ha när man tittar på nedladde avsnitt av sin favoritserie och äter grejer.

16 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
jon sa...

yes a fantastic and lovely blog etc men jo, lite dyrare tröjor är som sagt en mkt bättre idé. annars kommer du sitta där själv med fyra lager vapnet-tröjor i XXL, med fötterna vilandes på ytterligare några lådor fulla av dem.

Anton sa...

perfekt! mer seriös merchverksamhet, det har jag alltid sagt.

martin sa...

fast grejen är ju att jag inte kommer att sitta med fula tischor, utan att folk köper dem på fyllan och sen sitter hemma med homersized vapnettröja.

david sa...

Meh din gnidiga lilla kapitalist, du är helt dum i huvudet om du köper billiga fula tröjor, köp snygga, jag kan lätt betala mera för att ha en tröja som sitter gärna gräddvit som omslaget på ep:n.

Du som omhuldar en objektiv syn på estetik kan väl inte heller stå för att dina fans går omkring med vapnet-tröjor som är fula

Anonym sa...

det ska ju vara både vapen, lejon och jugendkrusiduller! inget jävla less is more. titta släktvapnet där uppe på den här: http://www.goddamncherry.com/misc/lalala.jpg

woho!

david sa...

heraldik är hett i höst

martin sa...

lugn nu david, jag hade faktiskt inte tänkt att ta dom fulaste, spetsade min text lite. men några jävla lyxtröjor blir de inte.

det var en fin vapensköld, jag ska ha en liknande.

Anonym sa...

Bra jobbat mot TTA på Klubb Audiofon i torsdags, kul koncept men vem vann..?
Fint att det kommer Vapnet t-shirts förresten! Ser fram emot Debaser imorgon!

Anonym sa...

Lustigt, inatt drömde jag att jag var på Emmaboda och att alla gick omkring i tajta gråa vapnet t-shirts med mönstret från EP:n förstorat över bröstkorgen.

Som VD förordar jag snygga, dyra t-shirts. Vi jobbar gärna med top-end line mot the high level segment sector.

/Hybris-tjifen Mattias

Anonym sa...

och ja, säg till om du behöver någon som ritar vapenskölden åt dig också. kanske till och med for free! jag praktiserar som illustratör och det vore kul med ett skarpt uppdrag.

/samma anonymous som postade den sjukt detaljerade bilden tidigare.

Hello Saferide sa...

Bra ni var i går Vapnet. Jag gick hem direkt efter ty jag klev upp 3.15 igår morse. Bra Vapnet, men dåligt ljud, man hörde lite tvärflöjt och mycket öldrickare. Anna du borde få ett särskilt tvärflöjts-podium med en särskild tvärflöjts-mik. Nu ska jag tänka ut sätt att kontra att ni har ett svärd på scenen. Jag kanske kan köra upp en liten bil på scen. En SmartCar./anko

Anonym sa...

podium? nej tack men proffsmicka mig genast! framförallt borde jag få ha en såndär mygga så att jag kan rocka mer på scen.

jon sa...

anna, du borde ha en britneymikrofon.

samarbetssvårigheter sa...

du ska givetvis köpa tröjor av lite sämre kvalité. som dem de har påmarknader, sånna som blir tregånger så bred som lång efter ett par tvättar.

Linus Persson sa...

Vill ni ha bilden i större upplösning är det bara att maila mig.