fredag, juli 08, 2005

Vapnet on the radio

Nästa fredag spelar vi live i morgonpasset, p3. Om ni tycker att vapnets låtar är bra låtar så kan ni lyssna då. Det blir lite MTV unplugged över det hela. Exklusivt blir det också, vi kommer att köra den försvunna, mytomspunna andra versen till "Ge dom våld". Var beredd med bandaren, den kommer att inbringa dyra bootlegpengar på ebay.

4 kommentarer:

Anonym sa...

den "försvunna, mytomspunna andra versen" var bra, ganska giftig och tuff! Jag har så smått börjat kopiera upp kassetter med spelningen, har redan fått beställningar från Indonesien, Kazakstan och Peru. /Lillasyster (inte din)

Anonym sa...

Kusin vitamin är här och försöker hitta upplysningar om vad Martin pysslar med för nåt??!! :0)Lite trist att vi är sådana främlingar. Det vore kul att få upplysningar om nästa spelning i närheten av Hufvudstaden så jag och tonårsbarnen kunde komma och lyssna och sola oss lite i glansen. :0)Kram Susanne (hybrisa@hotmail.com)

david sa...

3a på aftonbladets innelista, inte illa

Anonym sa...

var det nån som rippade sändningen? jag vill gärna ha den, släng iväg ett mail till krautrocker@home.se om du har programmet.