tisdag, augusti 26, 2008

FYI

Spelningen på popaganda är nu tidigt på fredag istället för tidigt på lördag. 14:45 fredag alltså.

12 kommentarer:

Anonym sa...

nejnejnej, tänk på mig och alla andra knegare vars helg inte börjar förrän mycket senare... skit. hade bara tänkt att gå på lördagen och nu missar jag er helt.

/lessen-lisa

martin sa...

Tråkigt, det var lite det här vi var rädda för. Men det kändes så taskigt att inte gå med på bytet. Vi hoppas lite på att folk har låg arbetsmoral och smiter iväg tidigare.

Olle sa...

Jag har turen att vara ledig på fredag vid den tiden men flickvännen + brorsan missar helt =( Attans, får väl gå och titta själv alltså...

Ni borde inte gått med på bytet. Om jag inte missat något helt så drar ni definitivt fler folk än Florence Valentine och jag skulle tro att betydligt fler blir missnöjda nu.

Anonym sa...

Kommer annika och sjunger med i färjemansleden?, det skulle grymt!

Anonym sa...

enligt nåt på myspace jag läste så kan man byta fredags-biljett mot lördagsbiljett och vice versa men man ska kontakta dom innan 12.00 torsdag då helst. dvs om tolv timmar!

Anonym sa...

jag smiter iaf tidigare på fredag

M sa...

jag smet. det var helt klart värt det!

Emma Larsson sa...

Martin! Jag tänkte bara höra vem den andre är som sjunger i "Kastalskolan 9e"?

martin sa...

Julia Hanberg, Martins lillasyrra. Hon är med i bandet Penny Century också.

Emma Larsson sa...

Hon har fin röst. Schysst då vet jag.

Anonym sa...

Hejsan, vad händer med Vapnet/Sibiria? Nåt på gång? Är ni medvetna om att man inte kan skriva i Sibirias gästbok längre?

martin sa...

Vapnet har ju släppt skiva och så där. Sibiria håller på att skriva låtar, vi har pratat om att spela in nästa sommar. Det där med gästboken visste jag inte, brukar inte vara så mkt trafik där.