söndag, augusti 12, 2007
Sommaren börjar lida mot sitt slut. Vi gör två spelningar i veckan, sedan kommer det att dröja innan vi kliver på igen. Premiär för vapnet i danmark och ett kärt återseende av varberg blir det.

Onsdag 15/8: Majas vid havet, Varberg.
Torsdag 16/8: Pop Revo, Aarhus.

Vi ska spela in en ny skiva under hösten, den blir nog bra. Mycket slagverk och gitarrer tror jag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Yey! gitarrer ftw!
Saknade "storgatan" i arvika.

Björn sa...

Tack för den här sommaren. Spelningen i Ljusdal räddade mitt liv

PO sa...

ser jag nånsin nån av er nördar på kings head igen så ska jag ta kalsong-greppet på er!
(philip eller anna låter jag vara)

Emma sa...

väntar ivrigt på skivan!

Markus Amalthea Magnuson sa...

Letar mycket aktivt men kan ändå inte hitta någon slags e-postadress att kontakta er direkt via. Därför tar jag mig friheten att skriva detta som kommentar trots att det inte har något alls med just detta inlägg att göra.

En gång (i april 2004, visar det sig) intervjuade jag dig via e-post, och minns att jag tänkte "de är något på spåren". Där "de" betydde Sibiria i sammanhanget. Sedan kom hela Vapnet-grejen och sen hörde jag Hospitalet och sen samarbetade ni med både Annika Norlin och Jens Lekman, och plötsligt satt allt det där bara ihop. Alltså att pusselbitarna föll på plats.

Jag inser att jag inte kan förklara vad jag menar, eller vad jag menar med "att vara något på spåren". Men jag tror att det betyder att jag gör en jävlit fet skiljelinje mellan artister/band/konstnärer som vet vad de håller på med, som har en medvetenhet, kontra de som inte har det eller som bara är dåliga. Och ni har i alla konstellationer alltid varit ovanför den där feta skiljelinjen. Att ni skiljer er från allt det här jävla likriktade, skittråkiga satans skräpet som man får dras med varje dag. Att ni har många spelningar i mitt iTunes, och så vidare. Där "ni" just i detta sammanhang betyder Vapnet i första hand, men som sagt även Sibiria och Hospitalet. De andra "sidoprojekten" har jag inte hört än men ska göra det.

(Bortse från all ovanstående text, den är förvirrad som alltid när jag skriver, egentligen vill jag säga att jag gillar er skarpt.)

Jag vill att ni ska spela någon gång i Sandviken (ej troligt), eller åtminstone på Spegeln i Gävle. Det är en bra plats att spela på. Fixa detta, annars jävlar!

Adjö!