torsdag, februari 16, 2006

Vapnet 2006

Om allt går som planerat kommer Vapnets nya singel Thoméegränd ut den sjunde mars. Tre remixer på nämnda låt har gjorts, av Le Sport, Suburban Kids With Biblical Names och Kalle J. Dessuto remixar Kaah Kalla Mig. Det blir meta så det sjunger om det.

Albumet släpps en månad senare. Har inget namn ännu. Jag har två förslag: det ena är "Östersund" kort och gott, det andra är fint, på gränsen till löjligt. Eftersom jag skäms för att skriva ut det så kanske det inte är så bra. Jag måste ju kunna säga vad skivan heter om någon frågar.

För övrigt funderar jag lite på hur orkestreringen ska se ut i framtiden. Jag skulle gärna vilja han någon som spelar orkesterpuka men dom är nog dyra och stora är dom alldeles säkert. Jag skulle kunna tänka mig ddrums också. Det vore snyggt att ha en romersk slavskepps-trummare, med guldringar runt armarna och kjolbyxor (källa: Spartacus och Asterix). Kanske lite stråkar? Valthorn vore som en dröm.

Vi kommer att göra några spelningar i april, efter att skivan har släppt. Men förutom dom ska vi ta det lugnt med spelandet i vår. Det får inte hända att spelningarna blir en rutin eller ett jobb. I sommar ska vi däremot försöka spela rätt mycket.

5 kommentarer:

JON sa...

ta det andra namnet.

och läck singeln + remixarna!

Erik sa...

instämmer i båda påståendena.

David sa...

andra namnet?

Anonym sa...

äh, singeln är ju redan läckt.
kul att ni skall spela på popadelica förresten.
ta det andra namnet!

Anonym sa...

Haha valthorn!
Jag spelar valthorn.
Det är ett sjukt underskattat instrument i populär musik... Och bara lagom otympligt...