måndag, december 05, 2005

Min tröja/ den blev stulen

Tre kvällar, tre städer. Vapnet har blivit en livemaskin.

I Växjö och Karlskrona bjöd vi publiken på halvbra spelningar. Men den i Kalmar var riktigt fin. Det kändes som en värdig avslutning på en lång turnésommar och -höst. Att någon snodde min v-ringade tröja och min halsduk, båda röda, satte dock sordin på hela tillställningen. Sedan var det lite jobbigt med folk som inte stod ut med att inte vara i centrum och därför kände sig manade att tafsa på min iPod (jag var playlist-dj) och tjata om oväsentliga band. Tjyven, kan du inte skicka kläderna till mig? Det är så kallt utan halsduk. Frös nästan ihjäl när jag bytte tåg i Linköping.

Jag förstår inte varför det är så populärt att sno våra tröjor? Det här är tredje gången det händer. Det fanns ju båda pengar och mobiler bakom scenen.

Vi spelar på jullovet i Östersund, sedan blir det en lång paus. Får vi så ska vi spela rätt mycket i sommar och eventuellt en helgsväng i april, efter att albumet är släppt. När spelandet slutar att vara något nervöst och konstigt och blir något normalt kan det vara en idé att låta det vila ett tag. Dessutom är det tråkigt att alltid spela samma låtar.

5 kommentarer:

frida sa...

hej! när och var ska ni spela i ösd på jullovet?

bonanza kid sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
bonanza kid sa...

min vän johanna ringde upp mig från spelningen, hon lät glad och ni lät bra. så all 'swell, som han den där vakten säkert säger i den engelska tecknade versionen av robin hood (om man orkar ta reda på det).

jag tog bort inlägget ovan, eftersom jag inte kunde stava till "tecknade" i det.

Chrille_nybban sa...

mycket bra spelning i kalmar tyckte jag så jäkla bra låtar alltså...

bara säga att hoppas ni blöir riktigt stora.....

mch chrille_nybban...

Anonym sa...

Jag har pluggat i Kalmar. En gång snodde vi J O Waldner skor och träningsjacka när han hade däckat i ett studentrum