måndag, oktober 30, 2006

Delar av Vapnet är också delar av Sibiria. Vi har släppt en singel och gratis mp3 på hybris i vanlig ordning. Låten heter "Det har varit svårare". En skiva kommer den femtonde november, den heter "Inom familjen". Ni som tycker att Vapnet borde har riktiga trummor kan ju lyssna på den vetja. Ni som tycker att synthar är er kopp te kan nog hoppa den. Jag har helt tappat tron på människors förmåga att se innehållet bortom formen när det gäller popmusik. Gubbar som måste ha trumstockar mot virvelskinn eller gubbar som vill att trummor ska ha sifferkombinationer är lika reaktionära och tråkiga.

Mitt ljudkort är på lagning, vilket bromsar upp processen med nya vapnetlåtar, men en ep börjar forma sig i huvudet.

söndag, oktober 15, 2006

FÄRJEMANSLEDEN MP3

Ladda ner vår nya mp3-singel Färjemansleden med gästsång av Annika Norlin. Låten kommer från skivan Jag vet hur man väntar och Annika från Östersund.



Foto av Vapnet-Anna




onsdag, oktober 11, 2006

GE DOM VÅLD
"Som den sämsta medvärkaren i Idol" löd ett betyg om vår spelning på nyhetsmorgon. Jag själv tycker att det är vackert. TV4 har inte lagt upp någon video, de kanske låter Idoljuryn granska allt innan. På youtube finns den i alla fall, precis som allt annat. Söker ni kan ni finna Prästgatan också från samma morgon.

Visst är det skönt att den där äckliga Timbrokvinnan har gjort bort sig? Undrar vad som är pinsammast för henne: skatte-, radiotjänstfusket eller att ha gett ut Popvänstern?

måndag, oktober 09, 2006

På fredag 1503, kan ni höra första delen av två från vapnets konsert på Storsjöyran. Den sänds på P4 Jämtland, men går även att lyssna via webben. Den andra sänds sen. En kortare version kommer att gå på P3 Live senare tror jag.

För er som råkade höra konserten från Emmaboda förra året: vi har blivit bättre.

Annars då?