fredag, juli 22, 2005

Kalla mig sell-out

På Lördag är Kalla mig bubblare i sommartoppen. Spännande.

måndag, juli 18, 2005

Avslöjad!

Oj, vad bra vi har haft det på vår turné! Jag vet inte om det gills på riktigt, men det gills för oss. Kroksjöfestivalen var precis så idyllisk som jag trodde. Vi klappade kattungar, badade och åt goda hoummusmackor. I Kalmar spelade vi piano och fotade oss själva utanför slottet och i en rondell med palmer! Kontinentalt.

I Göteborg spelade vi på Uppåt Framåt, vi var lite otajta men det var kul. Lund var nog bästa spelningen, även om det var bastu. Vi passade även på att göra debut som gatumusikanter. Vi fick arton kronor, ett knarkarhuvud gnussat mot hanets bringa, uppskattning från en new-age-tant samt ihärdiga förfrågningar om att spela Gudfadernlåten från några små thugs. Morgonpasset var roligt även om min pappa tyckte att vi fick prata för lite. Vi fick nyckelringar som det står p3 på. Det kommer att öppna en hel del dörrar i den här branschen.

Ikväll har jag roat mig med att läsa om vapnet på blandband.nu. Det var någon lirare som avslöjade att "Kalla mig" var stulen av Kaahs "Kalla mig"! Oj oj, nu är bluffen avslöjad. jag som trodde att jag var safe som tog bort ett "h" i titeln. Han hade för säkerhets skull publicerat hela Kaahs text så att alla kan jämföra. Nu är det kört för vapnet.

Antigen var det samma kille eller någon annan som även avslöjade att bög inte är en metafor! Heter det "Ge dom våld" eller "Ge dem våld"? Jag måste nog maila honom och fråga.

fredag, juli 08, 2005

Vapnet on the radio

Nästa fredag spelar vi live i morgonpasset, p3. Om ni tycker att vapnets låtar är bra låtar så kan ni lyssna då. Det blir lite MTV unplugged över det hela. Exklusivt blir det också, vi kommer att köra den försvunna, mytomspunna andra versen till "Ge dom våld". Var beredd med bandaren, den kommer att inbringa dyra bootlegpengar på ebay.